Charmig bastide med pool - Montauroux Charmig bastide med pool - Montauroux Charmig bastide med pool - Montauroux Charmig bastide med pool - Montauroux

Charmig bastide med pool - Montauroux

738 Chemin de saint michel, Montauroux 83440
  • Detached-House
  • 154
  • 7 Rooms
  • 5 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 2000 m² Plot size
g_translate Translate to English

Endast 5 minuter från byn Montauroux finner ni denna charmiga bastide om 154m², med fantastisk trädgård och härlig pool i ett lugnt bostadsområde.

På bottenvåningen finner ni en entré, ett generöst vardagsrum med direkt access till terassen, ett öppet och fullt utrustat kök, ett mindre vardagsrum samt ett sovrum med eget badrum. På första våningen finnes ett badrum med toalett, en garderob, 4 välplanerade sovrum varav ett med eget badrum.

2000m² trädgård, stort garage samt ett förråd. Genomgående exklusiva materialval och full av charm. En bastide att trivas i!

Location
Jan Vermeijen
Real Estate Agent
phone 0483291180
smartphone +33634352909
chat_bubble_outline Dutch, English, French
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France