Fantastiskt hus med sjöutsikt i Saltsjöbaden Fantastiskt hus med sjöutsikt i Saltsjöbaden Fantastiskt hus med sjöutsikt i Saltsjöbaden Fantastiskt hus med sjöutsikt i Saltsjöbaden Fantastiskt hus med sjöutsikt i Saltsjöbaden

Fantastiskt hus med sjöutsikt i Saltsjöbaden

Fjällvägen, Saltsjöbaden, Sweden
  • Villa
  • 270
  • 9 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 1410 m² Plot size
g_translate Translate to English

Rymligt och modernt hus med fin sjöutsikt. Här välkomnas man av en stor och luftig hall med högt i tak. Det är öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Ett lyxigt och stort kök lockar till matlagning samt en trevlig matsal med utsikt mot sjön. I vardasrummet finns en stor öppen spis för mysiga vinterkvällar. Genomgående stora fönster som erbjuder fantastisk utsikt.
På övervåningen finns tre sovrum, badrum och toalett. På bottenvåningen finns badrum, ett till sovrum med eget tv-rum samt ett arbetsrum. På källarplan finns gott om förvaringsutrymme. Den stora tomten går runt huset och erbjuder både eftermiddagssol och förmiddagssol.
Parkeringsmöjligheter för upp till två bilar. Huset hyrs ut delvis möblerat eller möblerat. Husdjur accepteras.

Location
Nelida Fernandez
Housing Coordinator
chat_bubble_outline English, Italian, Spanish, Swedish
About realtor

Vi på RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder. Vi erbjuder service och trygghet för både hyra och uthyrning, såväl i Sverige som övriga världen. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.