HusmanHagberg säljer en lägenhet i Spanien HusmanHagberg säljer en lägenhet i Spanien HusmanHagberg säljer en lägenhet i Spanien HusmanHagberg säljer en lägenhet i Spanien HusmanHagberg säljer en lägenhet i Spanien HusmanHagberg säljer en lägenhet i Spanien

Lägenhet till salu i Calpe till oslagbart pris!

Calpe, Calp, Espagne
  • Apartment/Flat
  • 80
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
g_translate Translate to English

Lägenhet med två sovrum på första strandlinjen, endast ca 15 m från stranden och omgiven av restauranger, barer och butiker.

INTERIÖR

Denna trerummare ligger på översta våningen framför La Fossa-stranden i Calpe. Tack vare att den ligger på nionde våningen har den underbar utsikt över havet och bergen. Lägenheten har en privat täckt parkeringsplats, och byggnaden har två hissar och stora gemensamma utrymmen. Lägenheten har ett stort vardagsrum, ett separat kök, två sovrum och ett badrum. Fastighetens läge är oslagbart, eftersom det på samma gata finns kaféer, stormarknader, affärer, restauranger etc. Avståndet till stranden är cirka 15 meter.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

Fakta

Location
Cecilia Martinsson fastighetsmälare HusmanHagberg
Cecilia Martinsson
Real Estate Agent
smartphone +34 652 799 942
chat_bubble_outline English, Spanish, Swedish