Villa till salu i Cumbre del sol Villa till salu i Cumbre del sol Villa till salu i Cumbre del sol Villa till salu i Cumbre del sol Villa till salu i Cumbre del sol Villa till salu i Cumbre del sol

Lyxig villa till salu i Cumbre del sol

Cumbre del Sol, Spanien
  • Villa
  • 358
  • 4 Rooms
  • 3 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
g_translate Translate to English

Oslagbara villor med oblockerad utsikt över Medelhavet och infinity pool!

INTERIÖR

Detta är ett hus på två våningar, som har en total byggyta på ca 358,25 kvm, belägen på en tomt på över ca 740 kvm. Den har tre sovrum och två badrum, sovrummet med eget badrum och inbyggda garderober, ett stort vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, separat förrådsutrymme, pergola, täckt parkering ansluten direkt till husets ingång och elektrisk grind. Det bästa med fastigheten är dock den stora 77.60 kvm terrassen där infinity poolen ligger och som har fantastisk havsutsikt.

På bottenvåningen finns en halv källare med en öppen yta på ca 80,85 kvm samt ett extra sovrum, gym, studio, etc. Villan ligger i sydostläge och havsutsikten är oslagbar.

Vi vill särskilt uppmärksamma fasadens moderna utformning, en kombination av raka linjer, platta tak med överhängande delar som bildar skyddade områden, stora panoramafönster och vita väggar dekorerade med sten, modern stil i bostadsområdet Lirios Design, på Cumbre del Sol, i Benitachell, mellan Javea och Moraira, norra Costa Blanca.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

Location
Cecilia Martinsson fastighetsmälare HusmanHagberg
Cecilia Martinsson
Real Estate Agent
smartphone +34 652 799 942
chat_bubble_outline English, Spanish, Swedish