Villa 5 rum med separat studio - Antibes Villa 5 rum med separat studio - Antibes Villa 5 rum med separat studio - Antibes Villa 5 rum med separat studio - Antibes

Villa 5 rum med separat studio - Antibes

9 Avenue de la Salis 06600 Antibes
  • Villa
  • 160
  • 5 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 622 m² Plot size
g_translate Translate to English

En villa med perfekt läge nära Plage de la Salis i början av Cap d´Antibes och endast en promenad på ca 15minuter in till Gamla Stan i Antibes.

Villan är smakfullt renoverad med endast material av bästa kvalitet.

På entréplan finner man ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning – ca 80m². I köket har man bänk i marmor, spis, ugnar och diskmaskin. Golvet består av ek importerad från Canada. Från vardagsrummet har man utgång till trädgården med swimmingpool.

Det finns även en separat gästtoalett kombinerat med tvättstuga.

På första våningen finnar man tre sovrum med garderober, en rum som kan användas till kontor eller barnrum. Ett badrum med badkar, dusch, handfat och toalett och ett med badkar, handfat och toalett

I trädgården finns en swimmingpool 9x4m, en lusthus samt en del växter. Terrassen är täckt med beläggning av krossad marmor.

Det finns även en separat studio i trädgården samt täckt parkeringsplats för upp till fyra bilar.

Location
Christina Quick
Real Estate Agent
phone 0483287660
smartphone +33679842377
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France