Nyrenoverad 2:a med havsutsikt - Villefranche-sur-mer Nyrenoverad 2:a med havsutsikt - Villefranche-sur-mer Nyrenoverad 2:a med havsutsikt - Villefranche-sur-mer Nyrenoverad 2:a med havsutsikt - Villefranche-sur-mer

Nyrenoverad 2:a med havsutsikt - Villefranche-sur-mer

2 Avenue Albert 1er 06230 Villefranche-Sur-Mer
  • Villa
  • 35
  • 2 Rooms
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
g_translate Translate to English

Stilfull nyrenoverad 2:a i den mysiga fiskebyn Villefranche-Sur-Mer med gångastånd till stranden, affärer och restauranger.

Denna 2:a om 35 m² består av: ett ljust vardagsrum med ett öppet fullt utrustat kök, ett rymligt sovrum med ett lyxigt badrum. Möblerbar terass om 24 m² med en fantastisk havsutsikt.

Luftkonditionering. Wi-fi ingår i månadsavgiften.

Location
Viktoria ELGH
Real Estate Agent
smartphone +33 6 08 43 38 60
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France