Takvåning med panoramautsikt - Villefranche-Sur-Mer Takvåning med panoramautsikt - Villefranche-Sur-Mer Takvåning med panoramautsikt - Villefranche-Sur-Mer Takvåning med panoramautsikt - Villefranche-Sur-Mer

Takvåning med panoramautsikt - Villefranche-Sur-Mer

2 Avenue Albert 1er 06230 Villefranche-sur-Mer
  • Apartment/Flat
  • 90
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Enastående 3:a med panoramautsikt över havet, belägen endast 10 minuters promenad från stranden, restauranger och affärer.

En mycket sällskaplig lägenhet med massor av öppna ytor, elegant takvåning om 90 m², helt nyrenoverad med högkvalitativa materialval. Våningen består av: ett vardagsrum med öppet kök, två sovrum och två mycket stilfulla badrum med trädetaljer (ett av badrumen har separat toalett). Terrassen på 50 m² erbjuder en magnifik utsikt över bukten Villefranche-sur-Mer och Cap Ferrat.

Luftkonditionering och Wifi installerat i byggnaden (ingår i avgiften).

Något alldeles extra, väl värt ett besök!

Location
Viktoria ELGH
Real Estate Agent
smartphone +33 6 08 43 38 60
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France