Charmig 3,5:a med stor terrass - Menton Vieille Ville Charmig 3,5:a med stor terrass - Menton Vieille Ville Charmig 3,5:a med stor terrass - Menton Vieille Ville Charmig 3,5:a med stor terrass - Menton Vieille Ville

Charmig 3,5:a med stor terrass - Menton Vieille Ville

2 Descente Lampedose 06500 Menton
  • Apartment/Flat
  • 93
  • 4 Rooms
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Unik två-våningslägenhet om 93 kvm som erbjuder en fantastisk terrass om 31 kvm utan insyn med fantastisk panoramautsikt, belägen i ett lugnt område i Mentons gamla stad.

Entréplan erbjuder två rymliga sovrum (om 12 kvm och 15 kvm) och ett mindre sovrum som används för närvarande som en stor walk-in closet, samt ett duschrum med toalett.

Övre plan erbjuder ett stort vardagsrum om 30 kvm, ett separat kök, samt ett duschrum med toalett.

Lägenhetens tak erbjuder en ovanligt stor terrass med panoramautsikt över havet, Mentons gamla hamn samt bergen mot Italien.

Location
Lars Anderfelt
Real Estate Agent
smartphone +33 7 84 59 71 77
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France