Provençalsk villa med utsikt - Callian Provençalsk villa med utsikt - Callian Provençalsk villa med utsikt - Callian Provençalsk villa med utsikt - Callian

Provençalsk villa med utsikt - Callian

513 Chemin Claveous 8440 Callian
  • Villa
  • 118
  • 4 Rooms
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 4011 m² Plot size
g_translate Translate to English

I ett lugnt bostadsområde finner ni detta trevliga provencalska hus om 118m² med vacker utsikt över dalen. Beläget på en grönskande tomt om 4000 m² fylld med flertalet grönskande olivträd.

Villan är byggd på två nivåer och består av: en entré, ett rymligt vardagsrum med vedspis, kök med stor matplats, 3 sovrum och 2 badrum. Huset erbjuder även två terrasser, en som badar i sol där du kan njuta av den vackra utsikten samt en terrass med tak som passar utmärkt för de dagar du vill svalka dig i skuggan.

Garage, förråd och vinkällare. Möjligt att bygga en pool.

Location
Anette Black
Real Estate Agent
smartphone +33674740027
chat_bubble_outline Danish, English, French, German, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France