Trevlig familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo Trevlig familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo Trevlig familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo Trevlig familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo Trevlig familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo Trevlig familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo

Familjevilla i högt läge - Saltsjö-Boo - 360-presentation

Eriksviksvägen, Saltsjö-Boo, Nacka
  • Villa
  • 165
  • 6 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 2100 m² Plot size
g_translate Translate to English

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåplansvilla i barnvänliga Eriksviksområdet.
Ta en digital vandring i huset! Besök https://app.immoviewer.com/portal/tour/1307023

I entréplan finner vi ett stort och ljust vardagsrum med braskamin och utgång till uteplats i sydvästläge. Rustikt kök med bra arbetsytor och plats för många matgäster. Mindre arbetsrum/extra sovrum. Ljust och fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.
På övre plan möts vi av en ljus hall. Badrum med dusch, klädvårdsbänk och skåpsutrymmen. Stort master bedroom med mysig takkupa och ytterligare två rejäla sovrum. Källare med förråd och bastu med dusch.
Uppvärmning sker med bergvärme och båda våningsplanen har vattenburen golvvärme.
Huset ligger högt på sluttningstomt om ca 2100 kvm. Uppfart med plats för flera bilar.
Nära till natur, skolor och lekplatser. Buss till stan avgår ca 700 meter från huset och Kilsviken, med bad och båtliv, ligger endast 400 meter bort. Båtplats i närliggande Kilsviken finns tillgänglig!
Uthyres omöblerat från 1 december tills vidare.

Location
David Ottosson
Real Estate Agent
smartphone +46 793 32 82 08
chat_bubble_outline English, Swedish
About realtor

RE/MAX Din Mäklare har mångårig erfarenhet av uthyrningsmarknaden i Sverige och i övriga världen. Vår erfarenhet, kunskap och arbetssätt gör att du som vill hyra ut din bostad, eller du som vill hyra en privat bostad kan känna dig trygg. Våra inarbetade processer gör att vi kvalitetssäkrar uthyraren och den/dem som vill hyra, allt för att det ska vara tryggt och säkert hela vägen. Vi hjälper dig från början till slut.