Lyxig villa - Villefranche-sur-Mer Lyxig villa - Villefranche-sur-Mer Lyxig villa - Villefranche-sur-Mer Lyxig villa - Villefranche-sur-Mer

Lyxig villa - Villefranche-sur-Mer

20 Avenue de Saint-Estève, Villefranche-sur-mer
  • Villa
  • 325
  • 6 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 2000 m² Plot size
g_translate Translate to English

En fantastisk villa om 332 m² i kalifornisk stil som har genomgått en kvalitetsrenovering. Den omgärdas av en tomt om 2000 m² med tropiska växter och träd och en fantastisk havsutsikt. En verklig oas mycket nära affärer, hamnen och stränderna i Villefranche.

Den består av ett stort vardagsrum och ett kök med öppen spis som vetter mot en terrass med havsutsikt.
Fyra sovrum, tre badrum på bottenvåningen och i källaren, ett vardagsrum, två sovrum och ett badrum som alla har tillgång till den nedre terrassen och den stora poolen. Fyra parkeringsplatser.

Det är en sällsynt och exceptionell villa!

Location
Ann-Chaa DELLESKOOG
Real Estate Agent
phone +33 4 83 32 33 70
smartphone +33 6 43 17 63 24
chat_bubble_outline English, French, Spanish, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France