3:a med stor terrass och havsutsikt - Nice Lanterne 3:a med stor terrass och havsutsikt - Nice Lanterne 3:a med stor terrass och havsutsikt - Nice Lanterne 3:a med stor terrass och havsutsikt - Nice Lanterne

3:a med stor terrass och havsutsikt - Nice Lanterne

130 Avenue de la Lanterne 06200 Nice
  • Apartment/Flat
  • 74
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Denna ljusa och genomgående 3:a fördelad över 75m² boyta erbjuder en stor terass mot söder samt panoramisk havsutsikt. Belägen i ett modernt och välskött residens med både pool och grönområden.

Lägenheten som är i gott skick erbjuder ett luftigt och ljust vardagsrum med separat utrustat kök som båda har tillgång till terrassen. Två stora sovrum som vetter mot norr och en praktisk entrehall med förvaring.

Garage (med elektriska dörrar) och parkering ingår i priset.

Location
Hélène Tauson
Real Estate Agent
phone 0483323370
smartphone +33633793045
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France