Studio med magnifik utsikt - Menton Vieille Ville Studio med magnifik utsikt - Menton Vieille Ville Studio med magnifik utsikt - Menton Vieille Ville Studio med magnifik utsikt - Menton Vieille Ville

Studio med magnifik utsikt - Menton Vieille Ville

99-101 Rue Longue, 06500 Menton
  • Apartment/Flat
  • 32
  • 1 Rooms
  • 0 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
g_translate Translate to English

Studio i gamla stan med magnifik utsikt över havet, Italien och bergen.

Lägenheten har ett stort vardags rum med två franska balkonger ut mot Italien, där finns även köksdelen. Sovhörna med garderob, badrum med dusch.

Fantastisk semester lägenhet i hjärtat av Menton, vakna till 315 dagars morgonsol per år med de franska balkong dörrarna öppna.

Lägenheten behöver delvis renoveras.

Location
Karin Broström
Real Estate Agent
phone 0489241650
smartphone +33614035556
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France