Modern villa med havsutsikt - Cannes Californie Modern villa med havsutsikt - Cannes Californie Modern villa med havsutsikt - Cannes Californie Modern villa med havsutsikt - Cannes Californie

Modern villa med havsutsikt - Cannes Californie

2 Avenue Van Loo 06400 Cannes
  • Villa
  • 300
  • 6 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
g_translate Translate to English

Denna vackra villa är belägen i en lugnt bostadsområde på höjden i Cannes och har slående utsikt över havet och staden.

Huset är helt nyrenoverat i modern stil, och flera detaljer har bevarats för den provencalska känslan, såsom vackra rundade fönster i allrummet och synliga takbjälkar i sovrummet.
3-plansvillan erbjuder mycket behagliga sällskapsytor, 4 ljusa sovrum varav ett masterbedrom, ett fint kök och en matsalsdel på en total boyta om 300 m².

Där finns ett flertal olika terrasser för att njuta av solen, en vacker pool och en boulebana, det hela omgivet av härliga träd och växter, typiska för Rivieran.

Villan har luftkonditionnering i alla rum och är utrustat med ett alarmsystem.

Location
Johan Wretman
CEO
smartphone +33 6 78 69 56 26
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France