Enastående villa med karaktär, terrasser och havsutsikt Enastående villa med karaktär, terrasser och havsutsikt Enastående villa med karaktär, terrasser och havsutsikt Enastående villa med karaktär, terrasser och havsutsikt

Enastående villa med karaktär, terrasser och havsutsikt

1 Chemin de Monsieur 06800 Cagnes sur Mer
  • Villa
  • 360
  • 10 Rooms
  • 7 Bedrooms
  • 7 Bathrooms
  • 50 m² Plot size
g_translate Translate to English

Enastående och säregen villa med dominant position, om 360 m² boyta och underbar utsikt mot havet samt den medeltida borgen i Cagnes-sur-Mer.

Stora genomgående ytor med totalt 7 sovrum (4 badrum med dusch och 3 badrum med badkar), två sovrum har loggia och 2 har egen terrass, ett flertal sällskapsytor, ett stort öppet kök, en tvättstuga, en ateljé.

Grönskande trädgård med flera terrasser och panoramautsikt över havet.

Denna fina villa har en unik historia, mellan 1952 och 2002 ägdes villan av Georges och Betty Ulmer som var ett mytomsbundet par i musikkretsarna under 1960 talet. Deras kabaret-restaurang höll under 1970 talet fester för många kända personligheter inom konst/musik. Sedan 2002 har villan används som B&B verksamhet med fyra privata ingångar.

Villan kan exploateras under många olika verksamheter så som B&B, restaurang, etc.

Mycket unik i sitt slag!

Location
Marie BEREAU
Real Estate Agent
smartphone +33 6 72 76 14 31
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!