Villa med panoramautsikt - Vallauris Villa med panoramautsikt - Vallauris Villa med panoramautsikt - Vallauris Villa med panoramautsikt - Vallauris

Villa med panoramautsikt - Vallauris

06220 Vallauris
  • Villa
  • 378
  • 6 Rooms
  • 5 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 1400 m² Plot size
g_translate Translate to English

Helt fantastiskt villa med hänförande panoramautsikt över Cap d'Antibes, infinity pool, jacuzzi, och en stor terrass som vetter mot syd/öst.

Om 378 kvm över tre plan, den erbjuder fyra sovrum, var av ett master bedroom med badrum och ett loft, ett barnrum, ett duschrum och ett sovrum med alkov.
Ett stort vardagsrum med öppen spis, en matsal, lounge, vinkällare och utgång till poolområdet. Ett stort kök med öppen spis, en ateljé och en tvättstuga. Hiss från garaget till alla våningsplan. Tillhörande lägenhet med vardagsrum/kök, sovrum och duschrum. Privat terrass.

Tomt om 1.400 m² med ett dubbelgarage och ett flertal parkeringsplatser.

Location
Wenche BAUTZ
Real Estate Agent
smartphone +33 6 24 17 42 24
chat_bubble_outline English, French, Norwegian
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!