Villa - Antibes Villa - Antibes Villa - Antibes

Villa - Antibes

06600 Antibes
  • Villa
  • 204
  • 5 Rooms
  • 1 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 1500 m² Plot size
g_translate Translate to English

En fantastisk arkitektritad villa med stor trädgård med swimmingpool. Villan ligger sydväst i ett lugnt område ca 10 minuters promenad ner till stranden.

Nedre våningen har ett stort öppet vardagsrum med en takhöjd på 5,5m kombinerat med ett fullt utrustat kök. Från vardagsrummet har man utgång till trädgården. På samma våning finns två sovrum, ett badrum med dusch och badkar, en separat toalett med handfat och en tvättstuga.
På andra våningen finns två sovrum båda med utgång till var sin balkong. Det ena sovrummet har även en klädkammare. Ett badrum med dusch och toalett. På denna våningen finns även en stor terrass i söder på ca 25 m².

I trädgården på 1500 m² finns en swimmingpool 13x6 m och flera uteplatser.

Ett garage och flera parkeringsplatser.

Location
Christina Quick
Real Estate Agent
phone 0483287660
smartphone +33679842377
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!