3:a med stor terrass - Menton Riviera 3:a med stor terrass - Menton Riviera 3:a med stor terrass - Menton Riviera 3:a med stor terrass - Menton Riviera

3:a med stor terrass - Menton Riviera

25 Avenue Riviera 06500 Menton
  • Apartment/Flat
  • 87
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

3:a i mycket bra skick belägen i ett f d lyxhotell i Riviera kvarteret i Menton inom gångavstånd till Mentons centrum, tågstationen och havet. Vardagsrummet består av ett öppet kök, matbord samt en tv hörna. Resten av lägenheten erbjuder ett master bedroom med eget duschrum och toalett, ytterligare ett sovrum, ett badrum, en gästtoalett samt en stor terrass. Säljs med ett rymligt källarutrymme.

Möjlighet att köpa en privat parkeringsplats.

Location
Lars Anderfelt
Real Estate Agent
smartphone +33 7 84 59 71 77
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!