Trerumslägenhet i centrala Nice Trerumslägenhet i centrala Nice Trerumslägenhet i centrala Nice Trerumslägenhet i centrala Nice

Trerumslägenhet i centrala Nice

France
  • Apartment/Flat
  • 84
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Denna stiliga 3:a i centrum av Nice välkomnar dig med sina luftiga boendeytor och erbjuder 84 m² . Den moderna lägenheten som är helt luftkonditionerad erbjuder 2 sovrum, utrustat kök, ett öppet matsal/vardagsrum, ett badrum, ett duschrum, separat toalett, tvätttutrymme, klädkammare och ett förråd i källaren.
Lägenheten är helt nyrenoverad med neutrala färgval.

Dessutom ligger den på gångavstånd från köpstråken kring Place Massena, gamla stan och stranden.

Nyligen prissänkt!
Välkommen på visning!

Location
Ann-Chaa DELLESKOOG
Real Estate Agent
phone +33 4 83 32 33 70
smartphone +33 6 43 17 63 24
chat_bubble_outline English, French, Spanish, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan. Vi leder dig genom den franska köp och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!