Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt

Nyrenoverad villa i Tullinge med fantastisk utsikt

Tunnelbacken, Tullinge, Sweden
  • Villa
  • 150
  • 7 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 2000 m² Plot size
g_translate Translate to English

Villa som har blivit totalt nyrenoverat och ligger väldigt lugnt till. Man har en fantastisk utsikt mot vattnet. Tomten går runt hela huset och på framsidan finns möjlighet till parkering för 2-3 bilar. På baksidan har man en stor nybyggd terrass.
Huset erbjuder 3-4 sovrum, två braskaminer, stor klädkammare i anslutning till det stora sovrummet och ett badrum på varje plan. Bottenvåningen är luftig och öppen mellan kök, matsal och vardagsrummet. Allt är smakfullt och genomtänkt renoverat. Huset hyrs ut på lång sikt och kan hyras omöblerat alternativt delvis möblerat.

Location
Nelida Fernandez
Housing Coordinator
chat_bubble_outline English, Italian, Spanish, Swedish
About realtor

Om RE/MAX Uthyrning

Vi på RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder. Vi erbjuder service och trygghet för både hyra och uthyrning, såväl i Sverige som övriga världen. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.