Villa med pool och panoramautsikt i Grasse Villa med pool och panoramautsikt i Grasse Villa med pool och panoramautsikt i Grasse Villa med pool och panoramautsikt i Grasse Villa med pool och panoramautsikt i Grasse

Villa med pool och panoramautsikt i Grasse

France
  • Villa
  • 180
  • 5 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
g_translate Translate to English

Modern och välskött villa med stor öppen boyta. Många vackra vinklar och magnifik utsikt som kan ses från alla håll.

Det välrenoverade köket och har 2 öppningar; ut mot terassen och in mot matsalen. Kök, matsal och vardagsrum leder rakt ut till pool området. Det finns ett grov kök och tvättrum med direkt utgång för att hänga tvätten pâ soltork. På denna våning finns också master sovrummet med eget badrum.
En trappa ner har du ytterligare två sovrum med varsitt badrum. Här finns det möjlighet att göra om ett allrum till ännu ett sovrum med eget badrum och utgång till terassen.

Välplanerad villa med stor trivsel faktor. Utsikten är bland de bästa på hela rivieran och på en klar dag ser man hela vägen till Korsika.
Lugnt och insynsfritt.
Villan har automatiserad port och parkering för 3 bilar.

Location
image/svg+xml
Charlotte HELLSTEN
Real Estate Agent
phone +33492989254
smartphone +33 6 17 20 84 87
chat_bubble_outline English, French, Norwegian, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!