Villa med fantastiskt läge nära stranden - Cap d'Antibes Villa med fantastiskt läge nära stranden - Cap d'Antibes Villa med fantastiskt läge nära stranden - Cap d'Antibes Villa med fantastiskt läge nära stranden - Cap d'Antibes

Villa med fantastiskt läge nära stranden - Cap d'Antibes

France
  • Villa
  • 180
  • 7 Rooms
  • 5 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 570 m² Plot size
g_translate Translate to English

Ljus och välplanerad villa i ett lugnt och trevligt villaområde med ett av rivierans bästa lägen, på plage Salis i början på Cap d'Antibes. Mindre än 5 min promenad till stranden och 15 min till centrum av Antibes.
Trädgården med söderläge är solig, full med alla medelhavsområdets fruktträd och ser ut över kullarna mot fyren på Cap d'Antibes.

På bottenplan finns ett stort vardagsrum med matsal och köksdel i ett, samt ett sovrum och ett badrum. 3 sovrum, ett badrum, en klädkammare och en terrass i väster på andra våningen.

Det finns också ett trevligt gästhus med ett kombinerat kök och vardagsrum, sovrum och duschrum.

Flera parkeringsplatser och möjlighet att bygga en pool.

Location
Carl MÖRNER
Real Estate Agent
phone +33492989254
smartphone +33 6 22 08 27 39
chat_bubble_outline English, French, Norwegian, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!