Öppen villa med pool Öppen villa med pool Öppen villa med pool Öppen villa med pool

Öppen villa med pool

France
  • Villa
  • 182
  • 5 Rooms
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 1650 m² Plot size
g_translate Translate to English

Välbyggd villa om 185m² belägen i ett attraktivt kvarter med fantastisk panoramautsikt över dalen från dess terrasser och poolområde. Trädgården är om 1650m² och poolen 8x5m.

Huset erbjuder en entréhall, ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen, ett fullt utrustat kök, en gästtoalett, ett kontor, ett stort sovrum med privat badrum. På övre plan loft, två sovrum, duschrum och en separat toalett. På bottenplan ett tvättstuga, garage, ateljé, förråd och en vinkällare. Fastigheten är inhägnad och har en automatisk grind.

Välkommen in!

Location
Anette Black
Real Estate Agent
smartphone +33674740027
chat_bubble_outline Danish, English, French, German, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!