Vacker provencalsk villa Vacker provencalsk villa Vacker provencalsk villa Vacker provencalsk villa

Vacker provencalsk villa

France
  • Villa
  • 210
  • 7 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 2500 m² Plot size
g_translate Translate to English

Välbyggd villa i 2 plan om ca 200 m² med öppna stora ytor och höga tak. Belägen i lugnt och eftertraktat kvarter alldeles intill den välkända näckrosdammen med dess friluftsområde i Mougins samt parken Valmasque.

Den ligger på en solig och insynsskyddad plan tomt om 2 500 m² med uppvärmd pool. Villan består av en öppen och välkomnande entré, matrum samt ett stort vardagsrum med öppen spis, separat provencalskt kök, 3 sovrum, 2 duschrum och gästtoalett i markplan. En vacker trätrappa leder upp till en privat salong med härlig terrass och master bedroom med eget duschrum och toalett. Det finns också ett garage.

Tack vare solpaneler på taket så får ägaren en inkomst på 2000 € av elverket. Bra läge till alla bekvämligheter!

Location
Eva Bessing
Real Estate Agent
smartphone +33617818643
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!