Fin lägenhet med vacker balkong Fin lägenhet med vacker balkong Fin lägenhet med vacker balkong Fin lägenhet med vacker balkong

Fin lägenhet med vacker balkong

France
  • Apartment/Flat
  • 75
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

På en av kullarna ovanför Nice med vacker utsikt mot havet och den grönskande omgivningen. En mycket fin och ljus lägenhet med vacker balkong som vetter mot söder.

Om 75m² erbjuder den ett stort vardagsrum med ett modernt och öppet kök. I anslutning till vardagsrummet och köket terrassen med sol hela dagen. Två sovrum var av ett Master bedroom med separat badrum och toalett och gästrum med separat dusch och toalett. Goda förvaringsmöjligheter i hela lägenheten samt ett förråd på bottenplanet och garage i källaren.

Boka in ett besök idag!

Location
Ann-Chaa DELLESKOOG
Real Estate Agent
phone +33 4 83 32 33 70
smartphone +33 6 43 17 63 24
chat_bubble_outline English, French, Spanish, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!