Charmigt stenhus med pool Charmigt stenhus med pool Charmigt stenhus med pool Charmigt stenhus med pool Charmigt stenhus med pool

Charmigt stenhus med pool

France
  • Villa
  • 255
  • 6 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 28138 m² Plot size
g_translate Translate to English

I hjärtat av den provensalska landsbygden ligger denna verkliga dröm, med vacker vy över byn Claviers, ett lugnt och behagligt område.

Villan om 255 m² erbjuder ett trevligt vardagsrum med öppenspis, ett utrustat kök med stor matsal. Ett master bedroom samt tre sovrum. Två duschrum och ett badrum. Ett loft, en tvättstuga och ett kontor.
Stor trädgård om 28138 m² med utekök, vacker mosaikbeklädd utomhuspool med utedusch, en boulebana, ett garage, ett förråd och en carport för tre bilar.

Välkommen!

Location
Jan Vermeijen
Real Estate Agent
phone 0483291180
smartphone +33634352909
chat_bubble_outline Dutch, English, French
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!