Fin lägenhet med havsutsikt Fin lägenhet med havsutsikt Fin lägenhet med havsutsikt Fin lägenhet med havsutsikt

Fin lägenhet med havsutsikt

France
  • Apartment/Flat
  • 79
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Möjlighet att köpa en mycket fin trerumslägenhet i Juan-les-Pins med panoramahavsutsikt.

Lägenheten erbjuder en vacker utsikt över Medelhavet, mot Cap d´Antibes, Cannes och Esterelbergen. Från takterrassen på 70m2 är det en storslagen panoramautsikt över hav och berg. Det ljusa vardagsrummet och ett av sovrummen har utgång mot den rymliga terrassen. De två sovrummen har var sitt bad/duschrum.

Den ljusa och trevliga trerumslägenheten med 79m2 bostadsyta ligger på andra och översta våningen i en exklusiv fastighet med endast sju lägenheter. Fastigheten är belägen i ett lugnt villaområde med gångavstånd till kommunikationer, butiker, stränder och restauranger.

Till lägenheten hör ett rymligt garage samt en parkeringsplats. Två stora förrådsutrymmen ingår också.

Location
Christina Quick
Real Estate Agent
phone 0483287660
smartphone +33679842377
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!