Fin lägenhet nära havet Fin lägenhet nära havet Fin lägenhet nära havet Fin lägenhet nära havet

Fin lägenhet nära havet

France
  • Apartment/Flat
  • 101
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Mycket fin lägenhet vilken erbjuder en stor terrass och magnifik utsikt över havet och bergen. Belägen 5 minuter från Beaulieu-sur-Mers centrum samt nära till en matbutik och busshållplats. Lägenheten ligger i en byggnad med mycket få delägare på markplan.

Vardagsrummet är rymligt med öppen spis, matsal och halvöppet kök utrustat i gott skick. De öppnar ut mot terrassen. I sovavdelningen finns två sovrum ett badrum med tvättstuga och separat toalett. Dessutom ingår en källare / gästrum i priset. Det finns även parkering framför byggnaden på gatan.

Bo i det prestigefyllda Beaulieu-sur Mer men omgiven av grönska och lugn och ro.

Location
Ann-Chaa DELLESKOOG
Real Estate Agent
phone +33 4 83 32 33 70
smartphone +33 6 43 17 63 24
chat_bubble_outline English, French, Spanish, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!