Lyxig våning med havsutsikt Lyxig våning med havsutsikt Lyxig våning med havsutsikt Lyxig våning med havsutsikt Lyxig våning med havsutsikt

Lyxig våning med havsutsikt

France
  • Apartment/Flat
  • 156
  • 5 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
g_translate Translate to English

En enastående lägenhet på översta våningen med en boyta om 156 m² nyligen helt renoverad i ädla material. Ett flertal terrasser samt en privat takterrass med panoramautsikt över havet, sommarkök, utomhusdusch, jacuzzi och en privat studio.

Ingång på första plan, marmorgolv i alla rum och spottar i taken, ett vackert vardagsrum med utgång till en balkong, en matsalsdel och ett utrustat öppet modern kök. Tre fina sovrum samt ett master bedroom, flertal duschrum, och en tvättstuga.

Det finns även källarförråd och garage.

Måste ses!

Location
Hélène Tauson
Real Estate Agent
phone 0483323370
smartphone +33633793045
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!