Panoramautsikt sydväst - Cannes Panoramautsikt sydväst - Cannes Panoramautsikt sydväst - Cannes Panoramautsikt sydväst - Cannes Panoramautsikt sydväst - Cannes

Panoramautsikt sydväst - Cannes

48, Avenue Marguerite 06400 Cannes
  • Apartment/Flat
  • 60
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
g_translate Translate to English

I foten av La Croix des Gardes den här fina och moderna 2 sovrums lägenheten med enastående panoramautsikt över havet i söder och Esterelsbergen i väster. belägen i ny fastighet med pool. Den består av en hall, ett vardagsrum med modernt öppet och inrett kök som båda har utgång till stora terrassen på 40 m² och som delvis är täckt. Här kan man njuta av fantastiska solnedgångar 2 stora sovrum med garderober, ett duschrum samt en separat toalett. Det säljs med inomhusparkering och källare. Promenadavstånd till affärer tåg och busstation

Location
Eva Bessing
Real Estate Agent
smartphone +33617818643
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France