Vacker lägenhet med stor terrass - Menton Vacker lägenhet med stor terrass - Menton Vacker lägenhet med stor terrass - Menton Vacker lägenhet med stor terrass - Menton

Vacker lägenhet med stor terrass - Menton

73, Allée des Hespérides 06500 Menton
  • Apartment/Flat
  • 73
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
g_translate Translate to English

Mycket välplanerad luftig hörn lägenhet med härlig terrass i tre väder streck, ingen direkt insyn. I byggnad från 1996 med hiss, gång avstånd till mat affärer.

Lägenheten har en fantastisk terrass, för en stund i hängmattan, äta de flesta måltider utomhus, umgänge, läsa en bok i vilstolen, att tillbringa stunder bara för att titta på utsikten. Utgång från alla rum, sol någonstans på terrassen hela året. Utsikt över hav och berg, stadsmiljö och grönska, ingen insyn.

Lägenheten består av stor entree med garderober, stort vackert vardagsrum, två sovrum, separat kök, badrum med dusch och fönster, separat toalett.

Till lägenheten hör också ett källar förråd samt ett stängt garage.

Denna lägenhet lämpar sig väl för året runt boende precis som för ett härligt komfortabelt semester boende.

Location
Karin Broström
Real Estate Agent
phone 0489241650
smartphone +33614035556
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France