Takvåning med fantastisk utsikt - Cannes Takvåning med fantastisk utsikt - Cannes Takvåning med fantastisk utsikt - Cannes Takvåning med fantastisk utsikt - Cannes

Takvåning med fantastisk utsikt - Cannes

36 Avenue Isola Bella 06400 Cannes
  • Apartment/Flat
  • 243
  • 6 Rooms
  • 5 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
g_translate Translate to English

Exceptionell lägenhet i Cannes med fantastisk utsikt över havet och staden, belägen i en bevakad fastighet endast 500 meter från rue d'Antibes.

Hissen går direkt till takvåningen om 243m² som erbjuder fyra sovrum varav ett master bedroom med en härlig terrass, ett luftigt och ljust vardagsrum med stora panoramafönster och ett separat modernt kök, allt med utgång till en rymlig terrass om 50 m².
De andra tre sovrummen vetter mot en inhängnad balkong.

En privat, vacker trappa från vardagsrummet leder upp till takterrassen på 242m² varifrån man kan njuta av en otrolig panoramautsikt över havet, staden och de omgivande kullarna.

En separat enrumslägenhet på 17m² på entréplanet, två garage och två källarförråd kompletterar den här unika lägenheten.

Location
Filip WRETMAN
Real Estate Agent
phone +33492989254
smartphone 0631972209
chat_bubble_outline English, French, Portuguese, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France