Fantastiskt penthouse - Cannes Palm Beach Fantastiskt penthouse - Cannes Palm Beach Fantastiskt penthouse - Cannes Palm Beach Fantastiskt penthouse - Cannes Palm Beach

Fantastiskt penthouse - Cannes Palm Beach

10 Avenue Louis Grosso 06400 Cannes
  • Penthouse
  • 110
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

I hjärtat av Palm Beach finner man denna spektakulära takvåningen med exklusiva tjänster. Endast ett stenkast ifrån alla bekvämligheter och stränder.

Den består av ett stort vardagsrum med matsal, två vackra sovrum med egna badrum, gästtoalett och ett fullt utrustat halvöppet kök.

Det finns även en enastående takterass om ca 100m² med jacuzzi med direkt tillgång från lägenheten via en trappa. Den avnjuter en vacker havsutsikt och bukten av Cannes. Det finns även en källare.

Välkommen in!

Location
Paula VYSTAVEL
Real Estate Agent
phone +33492989254
smartphone +33622450909
chat_bubble_outline English, French, German, Norwegian, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France