Framför havet med otroliga volymer - Mandelieu la Napoule Framför havet med otroliga volymer - Mandelieu la Napoule Framför havet med otroliga volymer - Mandelieu la Napoule Framför havet med otroliga volymer - Mandelieu la Napoule

Framför havet med otroliga volymer - Mandelieu la Napoule

278 Avenue Henri Clews 06210 Mandelieu-la-Napoule
  • Apartment/Flat
  • 185
  • 5 Rooms
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
g_translate Translate to English

Den här unika lägenheten är belägen rakt framför havet i ett av La Napoules mest eftersökta kvarter. Man har kort gångavstånd till allt, med hamnen, restauranger, affärer och stränder precis utanför fastigheten. I residenset som är elegant och väl underhållet finns även en stor utomhuspool. Det går dessutom bussar till Cannes precis framför området. Allt man behöver för att njuta av Rivieran.

Den härliga terrassen om hela 42m² erbjuder panoramautsikt över havet, hamnen, Esterelbergen samt Château de la Napoule.

Våningen är väldigt ljus och med en ovanligt stor yta som erbjuder en total boyta om 185m², varav 28m² är en separat studiolägenhet. Tillsammans med studion är lägenheten den enda på våningsplanet vilket ger känslan av att trapphuset är privat. Våningen om 157m² erbjuder ett spatiöst sällskapsrum med matsal samt ett öppet utrustat kök med vitvaror av hög kvalitet. Vidare finns två trevliga sovrum med anslutande badrum/toaletter, tvättstuga samt en gästtoalett. Studion är perfekt för gäster, den har en separat ingång men kan enkelt sammanknytas med den övriga boytan om man önskar.

Två förråd samt två garageplatser med hiss direkt upp till lägenheten ingår också.

En i särklass underbar våning med perfekt läge!

Location
Johan Wretman
CEO
smartphone +33 6 78 69 56 26
chat_bubble_outline English, French, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France