Nybyggd två-plans villa med separat garage Nybyggd två-plans villa med separat garage Nybyggd två-plans villa med separat garage Nybyggd två-plans villa med separat garage Nybyggd två-plans villa med separat garage Nybyggd två-plans villa med separat garage

Nybyggd två-plans villa med separat garage

Björnvägen, Skogås
  • Villa
  • 150
  • 7 Rooms
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 810 m² Plot size
g_translate Translate to English

Välkommen till en nybyggd villa som är nära till naturen, Internationella Engelska skolan, och en kort avstånd till Stockholms city centrum. Husets entré har en stor hall med plats för jackor och skor, smart förvaring under trapporna och ett badrum med dusch. Från hallen kommer man till ett stort rum med öppen planlösning mellan köket, vardagsrummet och ett mysigt tv/spelrum. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket dagsljus och en braskamin. Härifrån kommer man ut till en stor altan som går runt två sidor av huset för bästa möjlighet till solen under hela dagen. En stor groventré/tvättstuga finns även på nedervåningen bredvid köket. På ovanvåningen finner man fyra sovrum med egen garderob, ett stort relax/tv rum och ett stort badrum med badkar och dusch. Ett garage på 40 kvm finns på tomten med plats för en bil och en arbetsbänk.

Huset är en ”smarthus” med de nyaste finesser. Här kan man sätta av och på värmen och lamporna med en app i din telefon. I varje rum finns det internet/tv uttag. Huset är uppvärmt med ett värmeluft system som är mycket kostnadseffektivt. Golvvärme finns på hela bottenvåningen och i båda badrummen.

Huset är på gångavstånd från den nya Internationella Engelska skolan. En busshållplats är 5 min promenad bort, som tar man till pendeltågsstation vid Skogås centrum. Med tåget kommer man till Stockholm city centrum inom 20 minuter. Länna köpcentrum är nära med ett stort utbud av butiker och mataffärer.

Huset uthyres till en familj, omgående, omöblerad, ett år med goda möjligheter till förlängning. 2 månaders deposition erfordras. Driftskostnader tillkommer.

Location
image/svg+xml
Jarl-Erik Nylund
Real Estate Agent
mail_outline jarl.erik@remax.se
chat_bubble_outline Swedish