Panoramautsikt - Montauroux Panoramautsikt - Montauroux Panoramautsikt - Montauroux Panoramautsikt - Montauroux

Panoramautsikt - Montauroux

302 Chemin Engueiraou, 83440 Montauroux
  • Villa
  • 285
  • 7 Rooms
  • 5 Bedrooms
  • 5 Bathrooms
  • 6395 m² Plot size
g_translate Translate to English

Unik villa i sitt slag, gångavstånd till den charmiga byn Montauroux som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över dalen. Belägen i ett fridfullt och privat område. Villan är nybyggd i fina högkvalitativa material.

Den erbjuder en boyta om 285m² med ett lyxigt öppet vardagsrum med moderna bekvämligheter om hela 100m², entréhall som öppnar sig mot ett loft, ett välutrustat och öppet kök och en matsal som öppnar sig mot terrassen från alla håll. Terrassen vetter mot söder och är delvis under tak, utomhuspool om 12 x 3m.

Två stora master bedroom med egna badrum och klädkammare. Tre stora sovrum med egna duschrum. Finns även barnrum, tvättstuga, stort förråd, ett dubbel-garage och gott om parkering.
Nära till motorvägen och flygplatsen.

En enastående villa med en fantastiskt stor trädgård om hela 6395m². Välkommen!

Location
Anette Black
Real Estate Agent
smartphone +33674740027
chat_bubble_outline Danish, English, French, German, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France