Spektakulär egendom med exklusiv interiör – Seillans Spektakulär egendom med exklusiv interiör – Seillans Spektakulär egendom med exklusiv interiör – Seillans Spektakulär egendom med exklusiv interiör – Seillans

Spektakulär egendom med exklusiv interiör – Seillans

12 Ancien chemin de Fayence, 83440 Seillans
  • Villa
  • 1500
  • 19 Rooms
  • 7 Bedrooms
  • 7 Bathrooms
g_translate Translate to English

Wretman Estate presenterar exklusivt denna spektakulära egendom med en boyta om 1500m² i perfekt skick intill en av Frankrikes finaste byar Seillans. Nära alla bekvämligheter, butiker och restauranger.

Över tre våningar rymmer villan en enorm reception om 160m² där man kan hålla tillställningar för över 150 personer, samt ett utrustat professionellt kök, en matsal och ett ”master bedroom”.

På tomtplan finner man ytterligare ett sällskapsrum om 160m², två stora kontor, en privat lägenhet som erbjuder ett vardagsrum, ett utrustat kök, en matsal och ett master bedroom.

Övervåningen har ytterligare fyra master bedrooms och ännu en privatlägenhet. Underbar trädgård med syd-östligt läge, fri utsikt över byn Seillans. Samt ett spa och parkering.

Mycket unik egendom!

Location
Anette Black
Real Estate Agent
smartphone +33674740027
chat_bubble_outline Danish, English, French, German, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France