Lägenhet - Cannes Croisette Lägenhet - Cannes Croisette Lägenhet - Cannes Croisette Lägenhet - Cannes Croisette

Lägenhet - Cannes Croisette

95 Boulevard de la croisette, 06400 Cannes
  • Apartment/Flat
  • 125
  • 4 Rooms
  • 1 Bedrooms
  • Bathrooms
g_translate Translate to English

I en av de mest prestigefyllda fastigheterna i Cannes precis framför havet och intill många restauranger, lyxbutiker samt stränderna till fots.

Lägenheten med fyra rum erbjuder ett högklassigt kök, ett kombinerat vardagsrum och matsal med panoramafönster vilka öppnar sig mot den stora terrassen och dess fantastiska havsutsikt. Ett master bedroom med walk-in-closet och badrum och ett till rum som just nu är kontor. Gästtoalett och ett separat badrum.

Total boyta om 125 kvm. Stort garage och 1 förråd, samt en pigkammare som kan användas som gästrum. Högt i tak och lyxig inredning.

Location
Paula VYSTAVEL
Real Estate Agent
phone +33492989254
smartphone +33622450909
chat_bubble_outline English, French, German, Norwegian, Swedish
About realtor

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information about the sales process in France